Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empresonen un atracador que assaltava dones a punta de navalla
  • CA

Un atracador de dones del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona ha quedat fora de joc –almenys de moment– perquè el jutge de guàrdia l’ha fet empresonar provisionalment després que els Mossos d’Esquadra l’hagin detingut. De moment, se li atribueixen sis casos –tres dels quals en grau de temptativa–, però la policia continua investigant perquè no descarta que estiguin implicat en altres fets del mateix tipus, atracaments a punta de navalla.

La detenció es va fer el 5 de maig, després d’uns dies d’investigació iniciada arran de les denúncies de diverses veïnes de Sarrià Sant-Gervasi. Totes descrivien el mateix modus operandi: l’assaltant anava encaputxat i duia un buf per tapar-se la cara. Els atracaments eren sempre de nit, més o menys a la mateixa hora i en una àrea molt acotada.

Seguia les víctimes fins al seu portal de cassa seva i quan eren tots dos a dins treia la navalla i les amenaçava per robar-los tot el que pogués del que portaven a sobre. Les víctimes també feien la mateixa descripció sobre la seva constitució física i el que se li veia de la cara i del tipus de roba que portava.

Per tant, la policia va relacionar de seguida tots aquests casos i es va posar a buscar-ne l’autor. Agents de paisà van muntar una vigilància a la zona on actuava i el van enxampar in fraganti, quan intentava atracar una altra dona

Quan els mossos de l’operatiu s’hi van acostar per detenir-lo, va intentar fugir i fins i tot els va amenaçar a ells amb el ganivet, per la qual cosa el van arrestar acusat no només dels atracaments sinó també per atemptat al agents de l’autoritat.

Antecedents per violacions

El detingut, un home de 50 anys de nacionalitat equatoriana, ja tenia antecedents per un altre atracament i per tres delictes sexuals: un d’abús i dues violacions, també als portals de les víctimes. Els investigadors no descarten que aquesta vegada l’assaltant no tingués també la intenció d’agredir-les sexualment a més de robar-los el que portessin, cosa que possiblement hauria intentat si no l’haguessin detingut i hagués continuat actuant.

Més notícies
Imatge de l'atracador d'una càmera de seguretat. | Mossos d'Esquadra
Detingut un atracador històric per cinc robatoris a bancs
Notícia: Detingut un atracador històric per cinc robatoris a bancs
Comparteix
L'home, que pertanyia a una organització criminal italiana, té antecedents per atracaments comesos als anys 90
Empresonen un atracador per 18 assalts a punta de ganivet en la mateixa cadena de drogueries
Notícia: Empresonen un atracador per 18 assalts a punta de ganivet en la mateixa cadena de drogueries
Comparteix
Portava una gorra però anava a cara descoberta | Els Mossos el van detenir a Barcelona després de seguir-li el rastre per tota l'àrea metropolitana
Detenen un atracador que acabava d’assaltar un súper amb un revòlver de fogueig
Notícia: Detenen un atracador que acabava d’assaltar un súper amb un revòlver de fogueig
Comparteix
Era de matinada i els Mossos han acudit al lloc dels fets i han trobat el sospitós, que encara duia a sobre els 3.000 euros robats i l'arma
Detingut un atracador que havia assaltat tres cops la mateixa farmàcia de Nou Barris
Notícia: Detingut un atracador que havia assaltat tres cops la mateixa farmàcia de Nou Barris
Comparteix
L'home usava un ganivet per intimidar els treballadors dels comerços
L’atracador d’una desena de comerços que actuava amb el casc de moto posat entra a presó
Notícia: L’atracador d’una desena de comerços que actuava amb el casc de moto posat entra a presó
Comparteix
Amenaçava els dependents amb una arma blanca i fugia en una moto robada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa