Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empresonen un atracador per 18 assalts a punta de ganivet en la mateixa cadena de drogueries
  • CA

Un atracador fidel a una cadena de drogueries i a una manera de fer: sempre amb arma blanca, sempre amb una gorra i sempre a cara descoberta. Així era l’home empresonat la setmana passada per ordre del jutjat de guàrdia després que els Mossos d’Esquadra el detinguessin a Barcelona el dia 21.

Ser tan metòdic pot tenir inconvenients per a un delinqüent, com ha comprovat aquest veí de Santa Coloma de Gramenet de 43 anys que la policia va enxampar després de seguir-li el rastre per tota l’àrea metropolitana i quan ja portava 18 assalts del mateix tipus en la mateixa cadena.  

Va ser una investigació de la divisió d’investigació criminal (DIC) dels Mossos la que va acabar amb aquesta gira que havia començat el 10 de desembre del 2018 a Rubí. Segons fonts de la policia de la Generalitat, aquell dia un home va entrar en una drogueria de la cadena i va amenaçar una de les treballadores amb un ganivet perquè obrís la caixa registradora i la caixa forta. Va agafar els diners i va marxar.

La investigació el va relacionar amb 17 atracaments més exactament iguals: entrava a la botiga triada quan faltava poca estona per tancar –una hora amb menys alfuència de clients i més diners acumulats a la caixa que la resta del dia– i amenaçava la dependenta amb les mateixes paraules. Quan tenia els diners agafava una bossa de plàstic de l’establment, amb el nom de la cadena imprès, els ficava a dins i marxava. Les càmeres de seguretat ho havien gravat tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa