Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Empresonen un lladre de bicicletes que saquejava trasters
  • CA

La seva marca són 140 trasters de barris benestants de Barcelona assaltats en mig any. Amb només 25 anys, aquest noi de nacionalitat espanyola havia muntat un engranatge molt productiu que li ha permès obtenir un botí valorat en uns 200.000 euros format principalment per bicicletes, segons les dades amb què treballen els investigadors dels Mossos d’Esquadra. Però se li ha acabat, perquè la policia el va detenir la setmana passada in fraganti –després d’una investigació de sis mesos– i el jutge el va enviar a la presó.

Des de setembre, els investigadors van detectar un increment de robatoris en trasters de comunitats de veïns del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Les sospites van recaure sobre un únic individu que buscava edificis de veïns on hi hagués trasters. Forçava la porta de la zona comunitària o garatge i rondava per allà fins que trobava el moment d’entrar a alguns dels trasters i robar-hi el que hi trobés de valor, majoritàriament bicicletes. De fet, les càmeres de seguretat el van gravar en alguns casos enduent-se bicicletes de dues en dues, com es veu al final d’aquest vídeo.

Actuava de matinada per no ensopegar amb els veïns i es cobria la cara amb un tapaboques. Tot i així, amb testimonis i altres pistes els investigadors dels Mossos van poder identificar-lo després de mesos i el dissabte passat, 15 de febrer, el van enxampar quan robava en un traster les Corts i el van arrestar in fraganti

El detingut, que ja tenia un requeriment judicial de detenció per trencament de condemna, va passar a disposició judicial i el jutge va ordenar el seu empresonament provisional mentre continua la investigació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa