Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els serveis de neteja eliminen més 1.600 pintades i cartells a Ciutat Vella
  • CA

Els serveis de neteja han eliminat més de 1.600 pintades i cartells de les façanes de Ciutat Vella. El districte ha volgut aprofitar l’absència de turistes i la caiguda de l’activitat comercial per posar en marxa un pla de xoc i centrar-se en “tasques de neteja per donar resposta a necessitats que quedaven amagades rere de la pressió turística”.

L’Ajuntament de Barcelona ha reforçat els serveis de neteja amb 18 persones més distribuïdes en nou equips, a més de la incorporació de tres màquines fregadores –no n’hi havia cap al districte– i una nova màquina d’aigua a pressió. Entre les seves tasques hi ha reduir les taques als paviments, que acumulen brutícia amb el temps i donen la sensació de manca de neteja.

En total s’han eliminat 1.378 pintades i 264 cartells, que ha suposat la neteja de més de 2.500 metres quadrats de façanes. El pròxim pas és enllestir un protocol que permeti actuar sobre les façanes dels edificis patrimonials del districte, que pel seu valor històric i arquitectònic s’han de tractar de manera especial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa