Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos investiguen la crema d’una tenda on dormien dues persones sense sostre
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un incendi provocat en una tenda de campanya on dormien dues persones sense sostre, instal·lada en un campament informal del Poble-sec. Segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts de la policia catalana al TOT Barcelona, els investigadors han descartat que el motiu de l’incident sigui un atacat aporofòbic o contra la immigració, al contrari de l’atac contra una persona sense llar mesos enrere a tocar del Gimnàs Social Sant Pau.

En aquest cas, els fets es van produir la matinada del dissabte a diumenge, al voltant de les dues. A l’interior de la tenda hi havia dues persones que van quedar ferides lleus i van ser ateses pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc.

Arran d’això, la policia ha obert una investigació per esclarir el succés. Segons la informació d’El Periódico, la principal hipòtesi enfoca cap a un compte pendent entre altres persones en situació de carrer i els habitants de la tenda. De fet, en aquell mateix espai de Montjuïc viuen acampany una desena més de persones des de fa mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa