Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els metges barcelonins es desmarquen de la petició per cessar Fernando Simón
  • CA

El president del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha assegurat aquest dissabte que ni el COMB ni la resta de col·legis catalans donen suport a la petició de cessar Fernando Simón anunciada pel Consell General de Col·legis de Metges (GCOM), que representa les entitats de tot l’estat espanyol.

Padrós ha explicat a Twitter que “el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya no secunda aquest acord” ni per raons de fons, ja que “la crítica legítima no justifica ara aquesta petició de cessament”, ni de forma, doncs la petició “no formava part de cap ordre del dia i la seva transcendència ho feia exigible”.

Crítiques per la gestió de la crisi

L’Assemblea del Consell General de Col·legis de Metges (GCOM) ha demanat aquest matí el cessament “immediat” de Fernando Simón. Segons ha explicat, es demana el cessament del director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries per la seva “incapacitat manifesta i prolongada” durant l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

També acusen Simón de menystenir el comportament dels sanitaris, ja que dijous va dir que “els sanitaris tenen un millor comportament evitant contagiar-se fora del seu espai de treball” perquè tenen un “aprenentatge” respecte la primera onada. Consideren que les seves paraules “expressen una ignorància manifesta de les condicions de treball i la responsabilitat i vocació” del personal sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa