Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els experts de ‘Forbes situen el protector ISDIN com el més valorat
  • CA

La revista ‘Forbes’ ha realitzat un estudi amb dermatòlegs, cirurgians estètics i farmacèutics per tal de categoritzar de cara a aquest estiu els millors fotoprotectors que actualment estan al mercat i en base als resultats d’aquest informe ISDIN és la marca més valorada i recomanada pels experts. A continuació situen a Heliocare, Anthelios o Avène. Una de les categories en què més incideixen els dermatòlegs com a prioritària per als consumidors és la relacionada amb els més petits. En aquest apartat, de fotoprotectors pediàtrics, el rànquing de ‘Forbes’ situa en el primer lloc el fotoprotector ISDIN Pediatrics Transparent Esprai Wet Skin SPF50 250ml, un producte resistent a l’aigua i apte per a tot tipus de pells, inclosa pell atòpica.

Després apareixen Anthelios Dermo Pediatrics Wet Skin 50 + 250ml, ISDIN Fusion Fluid Mineral Baby Pediatrics SPF50 50 ml, Avène Solar esprai SPF50 + INF 200 ml, Ladival Spray Nens SPF50 200 ml. Pel que fa als fotoprotectors facials, l’informe de Forbes destaca entre els millors per a ús diari a ISDIN Fusion Water SPF50 50 ml, ISDIN FOTOULTRA Age Repair SPF50 50 ml, Heliocare Ultra Gel SPF90 + 50 ml, Anthelios XL 50 Fluid EXT PR 50 ml i Avène Solar emulsió SPF50 + 50ml.

Quant als corporals, sense necessitats específiques segons la pell, l’estudi conclou que en primer lloc hi ha Heliocare Gel SPF 50 200ml, seguit d’ISDIN Transparent Spray Wet Skin SPF50 250ml, ISDIN Gel Cream SPF50 + 250ml, Anthelios XL 50 + Spray 200ml i Avène Solar SPR Pro PF50 200ml. Els experts recorden que després de molts mesos sense exposició als raigs de sol no s’ha generat la suficient melanina, el que fa que la pell no estigui preparada per aguantar els raigs UVA.

Així mateix, recorden que el sol accelera l’envelliment de la pell i causa malalties, per la qual cosa és important protegir-se adequadament, ja sigui per sortir al carrer o per anar a la platja o la piscina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa