Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El lladre de la tapa de clavegueram: així saquejava botigues un noi de 18 anys
  • CA

Un noi de només 18 anys d’edat ha resultat ser l’assaltat de 8 comerços de Ciutat Vella (Barcelona), als que entrava trencant l’aparador de vidre amb una tapa de clavegueram. Un cop dins, s’enduia els productes que volia –per exemple ulleres de sol– i marxava corrent. Els Mossos d’Esquadra el van detenir al Raval aquest dijous, mentre agredia a cops de puny una persona que no es deixava prendre el mòbil. Els crits van alertar la policia, que ja estava buscant al noi pels saqueig recent de diverses botigues.

“Els fets van tenir lloc la matinada del dijous quan la víctima anava caminant pel carrer amb el mòbil a la mà i es va creuar amb l’agressor”, relata la policia catalana en un comunicat aquest diumenge. “L’home va adreçar-se a ell i li va demanar que li donés el mòbil per realitzar una trucada, davant la negativa, l’home el va empènyer tirant-lo a terra i va començar a colpejar-lo mentre intentava prendre-li el mòbil”, prossegueix. Un vianant que va presenciar els fets va intentar aturar l’agressor, que seguia pegant a la víctima estesa a terra.

Robava botigues trencant l'aparador amb una tapa de clavegueram / Mossos d'Esquadra
Robava botigues trencant l’aparador amb una tapa de clavegueram / Mossos d’Esquadra

Els crits van alertar una patrulla de Mossos que era a la zona, com a part d’un dispositiu especial per vigilar la zona on s’havien saquejat 8 botigues. L’objectiu de l’operatiu era localitzar al lladre, però quan van topar amb la baralla i van haver aclarit els fets van comprovar que es tractava justament de la persona que buscaven. El van detenir pel robatori amb violència i intimidació del mòbil i per 8 robatoris amb força en establiments comercials.

Robava botigues trencant l'aparador amb una tapa de clavegueram / Mossos d'Esquadra
Robava botigues trencant l’aparador amb una tapa de clavegueram / Mossos d’Esquadra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa