Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El lladre de cotxes que no podia resistir-se a entrar als aparcaments
  • CA

Els aparcaments i els vehicles tenien un atractiu irresistible per un home a qui els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a Barcelona. S’havia especialitzat en el robatori d’objectes a l’interior de vehicles, delicte pel que acumulava fins a 45 antecedents des de 2016. La policia catalana l’ha arrestat després de robar en almenys dos cotxes a Horta-Guinardó entre el 21 i el 25 d’abril.

No era l’únic districte on havia actuat. Tenia pendents 5 ordres de detenció per trencar l’allunyament de diversos garatges de Nou Barris, que un jutge li havia imposat justament per cometre-hi també robatoris.

Fonts dels Mossos d’Esquadra, preguntades pel TOT Barcelona, no confirmen si es tracta de la mateixa persona de 20 anys que va ser detinguda el desembre de 2019 per un centenar de robatoris en pàrquings de Nou Barris i Horta-Guinardó. Tot i que tenia una ordre d’allunyament dels aparcaments, va reaparèixer mig any després i va ser novament arrestat per tres temptatives de robatori en cotxes estacionats dins de pàrquings i també 4 robatoris consumats en botigues –dues farmàcies, un bar i un gimnàs–.

Sembla que hauria intentat reorientar la seva manera de delinquir però la temptació dels garatges seria sent massa forta. Trencar l’ordre judicial li va costar l’enviament a presó preventiva el juny de 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa