El Liceu porta la música a una UCI del Clínic de la Covid-19

Un quartet de corda de l’Orquestra del teatre de la Rambla ha interpretat peces del compositor Fritz Kreisler

El Gran Teatre del Liceu ha ofert aquest divendres un concert d’agraïment als professionals de l’Hospital Clínic de Barcelona per la seva feina amb la Covid-19. Un quartet de corda de l’orquestra del teatre de la Rambla ha dut la seva música fins a una de les UCI de l’hospital que van acollir pacients amb aquesta malaltia amb un recital que ha durat quinze minuts i ha estat retransmès en directe al canal de YouTube del Clínic: el podeu veure aquí sota, en diferit (comença al minut 25 de la gravació).

El quartet ha interpretat peces del compositor austríac Fritz Kreisler. El director de l’hospital, Josep Maria Campistrol ha agraït el gest del Liceu i als seus treballadors la tasca feta durant aquests mesos: “Ho hem passat malament, però ho hem fet bé; la música ens ha d’ajudar a tornar a la normalitat”, ha conclòs.

Durant el concert s’han ofert peces del quartet de corda en La menor de Fritz Kreisler i s’han interpretat els moviments: ‘Fantasía’, ‘Scherzo’ i ‘Finale’. El quartet de corda de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu estava format per: Eva Pyrek (violí I), Kalina Macuta (violí II), Frank Tollini (viola) i Cristoforo Pestalozzi (violoncel).

Abans de la interpretació, Valentí Oviedo, director general del Gran Teatre del Liceu, ha volgut agrair “enormement” tota la feina que han realitzat i estan realitzant els professionals sanitaris. “A l’hospital saneu els cossos i amb la música sanem la ment. Per això, des del Liceu contribuirem en allò que faci falta a través de la música, un element fonamental per continuar amb l’esperança”, ha expressat Oviedo.

Més informació

Nou comentari