Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Club Patí Vela fulmina l’empresa del casal de platja amb mancances de seguretat
  • CA

L’entitat esportiva Club Patí Vela, ubicada al Port Olímpic de Barcelona, ha cancel·lat de manera fulminant el contracte que tenia amb l’empresa que feia el casal de pàdel surf polèmic, on la Guàrdia Urbana va descobrir-hi mancances de seguretat i irregularitats.

Tot i que aquest migdia els responsables de l’entitat han assegurat al TOT Barcelona que els monitors interceptats per la unitat de platges de la policia municipal tenien el títol necessari, aquesta tarda han rectificat. “L’empresa contractada tenia totes les acreditacions exigibles i per contracte havia de garantir la titulació dels monitors, el que passa és que ara hem descobert que s’ha estat saltant algunes normes“, han argumentat portaveus de l’entitat després de fer comprovacions més a fons que els han permès confirmar la mancança del títol dels monitors. Segons l’entitat, quan l’activitat la fa directament –en lloc de subcontractar-la com en aquest cas– “sempre es comprova que els instructors tinguin el títol”.

Les mateixes fonts han matisat la seva posició respecte de l’exigència de fer portar armilles salvavides als nens participants en l’activitat. La Urbana, de fet, va començar l’actuació perquè no en duien, i el club mantenia que no era obligatori. Ara, l’entitat accepta que la normativa és “confusa” i que sí que els menors apuntats al casal haurien d’haver dut armilla per fer pàdel surf.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa