Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de malalties infeccioses del Vall d’Hebron avisa: la Covid es quedarà “durant anys”
  • CA

El cap de malalties infeccioses de l’hospital Vall d’Hebron, Benito Almirante, ha avisat que la Covid es quedarà “durant anys”. Ha confirmat així els pitjors pronòstics, ja que ha dit que “segurament” el coronavirus seguirà afectant la població durant molt de temps. Aquesta reflexió ha arribat quan es compleix un any del primer contagi registrat a Catalunya, concretament a Barcelona.

Al principi, ha admès en una entrevista al Bàsics de betevé, no s’esperaven que la Covid afectaria tant la vida diària i que provocaria tants malalts. “Avui dia tenim clar que durarà temps”, ha advertit. “De coronavirus en tindrem segurament durant anys perquè la possibilitat que desaparegui és baixa o relativament baixa”, ha afegit. Amb tot, ha tranquil·litzat assegurant que hi haurà moments en què el virus donarà aire i que permetrà fer una vida relativament normal.

Sobre la possibilitat que hi hagi una quarta onada, Almirante ha reconegut que “sempre és possible” perquè el virus va “un pas per davant”. També ha esmentat els possibles efectes de les eleccions i l’augment del moviment de la població, així com les mutacions del virus, com a orígens d’una possible quarta onada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa