Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Esclat de pancartes als balcons del Besòs contra la decadència del barri

El barri del Besòs-Maresme, al districte de Sant Martí, fa temps que viu en la foscor. La brutícia, l’aluminosi i els habitatges sobreocupats són alguns dels problemes que afligeixen el barri, tal com va relatar el TOT Barcelona en un reportatge. I és per això que alguns veïns han optat per visibilitzar la situació del barri amb pancartes penjades als balcons amb un missatge: “El Besòs se cae”.

Les pancartes són de l’associació de veïns del Maresme i també inclou la direcció d’un grup de Facebook sobre la problemàtica amb l’aluminosi.

Ho ha difós ERC, que aquest matí ha estat present al barri com a part de la campanya electoral al Parlament d’aquest diumenge. “Fa massa temps que preocupa el deteriorament dels seus carrers, de les zones infantils i d’alguns edificis, que hem pogut comprovar de primera mà”, ha explicat el partit a través de Twitter.

Des del govern del districte es reivindica que fa temps que es treballa en les solucions que impactaran pròximament tant en els habitatges més afectats com en l’entorn, a places i carrers.

Més notícies
Imatge d'arxiu del barri del Besòs / Jordi Play

La foscor envolta el barri del Besòs

Notícia: La foscor envolta el barri del Besòs
Comparteix
L'aluminosi, la falta d'il·luminació i l'incivisme afligeixen un barri amb pisos sobreocupats i manca de neteja
Notícia: La foscor envolta el barri del Besòs - Mobile
Ernest Maragall i Elisenda Alamany / ERC

Llum al Besòs-Maresme

Notícia: Llum al Besòs-Maresme
Comparteix
Ernest Maragall i Elisenda Alamany, del grup municipal d'ERC, reivindiquen un pla integral per impulsar el barri del Besòs en 15 anys
Notícia: Llum al Besòs-Maresme - Mobile

Nou comentari

Comparteix