Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos veïns retenen un lladre violent que havia robat a un home gran i la policia l’acaba detenint
  • CA

Dos testimonis d’un robatori en ple carrer, ahir, van acabar sent els protagonistes del succés. “Vam rebre l’avís que dues persones n’estaven retenint una altra al carrer Girona”, expliquen fonts policials. Efectivament, el que havia passat és que dos ciutadans que havien presenciat un robatori violent a un home gran van decidir emprendre mesures pel seu propi compte, van sortir corrents i van enxampar el jove de 21 anys que acabava d’endur-se el rellotge d’un veí d’una estrebada.

Quan els agents dels Mossos d’Esquadra hi van arribar, van fer les comprovacions pertinents i es va certificar que l’objecte robat –un rellotge amb la corretja trencada– corresponia a la víctima. Finalment, es va detenir el sospitós per robatori violent.

El noi –que ja arrossegava antecedents per delictes similars– treballava en equip amb una altra persona, segons els testimonis presencials. Aquell altre implicat, però, va aconseguir fugir. En canvi, el que carregava el rellotge furtat va centrar els esforços dels testimonis. “El van retenir i van permetre que la policia arribés a temps per identificar-lo”, detallen fonts policials, que si bé en altres ocasions han demanat a la ciutadania que no s’impliqui en matèria de seguretat, en aquesta ocasió ho consideren un cas reeixit de col·laboració ciutadana.

Els fets van passar prop de les onze de la nit i es van resoldre en pocs minuts. L’home gran a qui li havien arrencat el rellotge no va necessitar ni tan sols atenció mèdica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa