Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos turistes droguen dues noies i n’abusen sexualment a un pis

El que va començar sent una xerrada simple amb dos turistes italians de la taula del costat a un local, es va acabar convertint en un malson per a dues noies. Sense que se n’adonessin, les van drogar i van acabar abusant sexualment d’elles en un pis de l’Eixample. Les vítcimes només en van prendre consciència l’endemà, en parlar entre elles el record fugaç de trobar-se despullades davant d’aquells homes. Quan van fer-se anar a fer-se proves a un hospital barceloní, van saber la veritat: havien consumit de manera involuntària algun fàrmac que contenia benzodiazepines, uns medicaments que actuen principalment sobre el sistema nerviós i provoquen efectes sedants, amnèsics o relaxants.

Els Mossos d’Esquadra van haver d’accelerar tots els processos policials perquè els presumptes abusos sexuals de dos turistes italians no quedessin impunes a curt termini. I ho van aconseguir. Els sospitosos d’haver drogat dues noies per mantenir relacions sexuals amb elles a un pis de l’Eixample van quedar detinguts el passat dijous.

D’un bar al pis

El primer record que tenen les noies és el d’estar el diumenge passat a un establiment de Sant Adrià del Besòs amb les seves amigues. Després de conéixer breument els italians i notar que estaven interessats en elles, l’únic que recorden és trobar-se a un immoble totalment nues i amb els homes “en actitud de mantenir-hi relacions sexuals, aprofitant-se del seu estat d’indefensió i desconcert”, detalla la policia catalana.

La resta, tot en blanc. De fet, ni tan sols poden recordar com havien abandonat aquell pis i havien arribat a casa seva, on es van despertar. Finalment, però, van comprovar mitjançant una aplicació mòbil que havien fet ús d’un servei de taxis.

Després de compartir la sensació i els fets que recordaven, va ser quan les noies van decidir anar totes dues a l’hospital, a fer-se tota mena de proves. I a partir d’aquell moment, en saber els resultats, es va iniciar una investigació que va acabar amb els agents de la policia catalana identificant els presumptes agressors sexuals pels seus perfils a les xarxes socials. Van ubicar el domicili on s’haurien produït els fets i els van arrestar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa