Dos turistes droguen dues noies i n’abusen sexualment a un pis

L'endemà, les víctimes només recordaven trobar-se totalment despullades en un pis amb dos homes que volien es volien aprofitar sexualment d'elles

El que va començar sent una xerrada simple amb dos turistes italians de la taula del costat a un local, es va acabar convertint en un malson per a dues noies. Sense que se n’adonessin, les van drogar i van acabar abusant sexualment d’elles en un pis de l’Eixample. Les vítcimes només en van prendre consciència l’endemà, en parlar entre elles el record fugaç de trobar-se despullades davant d’aquells homes. Quan van fer-se anar a fer-se proves a un hospital barceloní, van saber la veritat: havien consumit de manera involuntària algun fàrmac que contenia benzodiazepines, uns medicaments que actuen principalment sobre el sistema nerviós i provoquen efectes sedants, amnèsics o relaxants.

Els Mossos d’Esquadra van haver d’accelerar tots els processos policials perquè els presumptes abusos sexuals de dos turistes italians no quedessin impunes a curt termini. I ho van aconseguir. Els sospitosos d’haver drogat dues noies per mantenir relacions sexuals amb elles a un pis de l’Eixample van quedar detinguts el passat dijous.

D’un bar al pis

El primer record que tenen les noies és el d’estar el diumenge passat a un establiment de Sant Adrià del Besòs amb les seves amigues. Després de conéixer breument els italians i notar que estaven interessats en elles, l’únic que recorden és trobar-se a un immoble totalment nues i amb els homes “en actitud de mantenir-hi relacions sexuals, aprofitant-se del seu estat d’indefensió i desconcert”, detalla la policia catalana.

La resta, tot en blanc. De fet, ni tan sols poden recordar com havien abandonat aquell pis i havien arribat a casa seva, on es van despertar. Finalment, però, van comprovar mitjançant una aplicació mòbil que havien fet ús d’un servei de taxis.

Després de compartir la sensació i els fets que recordaven, va ser quan les noies van decidir anar totes dues a l’hospital, a fer-se tota mena de proves. I a partir d’aquell moment, en saber els resultats, es va iniciar una investigació que va acabar amb els agents de la policia catalana identificant els presumptes agressors sexuals pels seus perfils a les xarxes socials. Van ubicar el domicili on s’haurien produït els fets i els van arrestar.

Nou comentari