Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos narcotraficants intenten enviar quilos de droga per ‘delivery’
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dos homes per intentar enviar deu quilos de marihuana a través d’una empresa de missatgeria o delivery. Els fets han tingut lloc aquest dijous a la tarda. Una patrulla que feia tasques de vigilància pel districte de l’Eixample va observar un cotxe amb tres individus que, en veure els policies, van mostrar una actitud nerviosa, segons el relat del cos de seguretat.

Els agents van decidir seguir-los i van localitzar el vehicle mal estacionat al carrer Escuder. Quan s’hi van acostar només hi havia el conductor, però al cap de pocs segons va aparèixer caminant un dels acompanyants. Els van identificar i escorcollar, i els van trobar 1.245 euros i l’albarà d’una empresa de missatgeria de feia pocs minuts.

Els agents van preguntar pel document i l’acompanyant va dir que havia facturat una caixa a petició del conductor, però que no sabia què hi havia a dins i que no tenia cap inconvenient a acompanyar els agents a l’empresa de missatgeria per fer les comprovacions necessàries.

Un cop allà, i en presència dels agents, l’home va obrir la caixa, de grans dimensions. A dins hi havia uns deu quilos de marihuana, segons explica el cos de seguretat local. Davant d’aquests fets els dos homes van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública.

Més notícies
Imatge d'arxiu d'un cotxe policial / Guàrdia Urbana
Un cotxe mal aparcat permet detenir dos narcotraficants
Notícia: Un cotxe mal aparcat permet detenir dos narcotraficants
Comparteix
Agents de la Guàrdia Urbana van detectar el vehicle i van sospitar de l'actitud nerviosa d'un dels ocupants
Imatge d'arxiu dels Mossos fent entrar un detingut al cotxe policial / Mossos d'Esquadra
Cinc narcotraficants retenen una noia en un pis de Barcelona
Notícia: Cinc narcotraficants retenen una noia en un pis de Barcelona
Comparteix
L'avís d'una amiga a la policia els va espantar i van ser detinguts poc després

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa