Dos lladres roben un rellotge i els enxampen perquè un d’ells el portava posat

Es tracta de dos joves de 19 i 20 anys que acumulen 15 detencions, segons ha pogut saber el TOT Barcelona

Com el caçador que exhibeix el cap de l’animal que acaba de matar, ell també va voler lluir el seu trofeu. Juntament amb un altre noi, acabava de robar d’una estrebada un rellotge a l’Esquerra de l’Eixample (Eixample) i seguia pels voltants del lloc dels fets amb l’objecte robat al canell. A ell i l’altre lladre, de 19 i 20 anys, els van examplar uns agents de la unitat Fura –formada per policies de paisà– a prop d’on havia estat atacada la víctima. El nerviosisme, la suor, una samarreta trencada i la descripció facilitada van ser clau per identificar-los. Sense oblidar el rellotge que lluïa un d’ells.

El robatori ha tingut lloc aquesta matinada, cap a les 1.30 hores, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Un home passejava acompanyat per l’Esquerra de l’Eixample quan els dos lladres se li van apropar. En aquest moment, un d’ells va agafar pel canell la víctima, que es va adonar que li intentaven robar i s’hi va resistir. Tot seguit, es va produir un forcejament entre els lladres i l’home, que va acabar amb els delinqüents a la fuga i el rellotge robat. El resultat, però, també va incloure una motxilla perduda per part d’un dels lladres i la samarreta d’un d’ells estripada.

Aquests dos elements van ser crucials en la recerca dels responsables del robatori. Segons relaten fonts coneixedores a aquest diari, la patrulla dels Fura va arribar a la zona poc després de rebre l’avís, i s’hi va trobar una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Els Mossos van inspeccionar la motxilla del presumpte lladre, on van localitzar un mòbil. Al fons de pantalla de l’aparell apareixia una foto en què sortia un dels lladres, que va ser identificat per la víctima.

Així doncs, els agents de la policia catalana van començar la recerca pels voltants de la zona fins que, al cap d’una estona, els van trobar. Quan els van arrestar, els Mossos van comprovar que el número de sèrie del rellotge que un d’ells portava coincidia amb el que havia estat robat. Per tant, tots dos van quedar arrestats acusats d’un delicte de robatori amb violència. Els detinguts estan a l’espera de passar a disposició judicial i acumulen 15 detencions entre els dos, segons ha sabut aquesta redacció.

Més informació

Nou comentari