Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos lladres amb més de 100 antecedents, implicats en el robatori viral del Port Olímpic
  • CA

Els Mossos d’Esquadra ha detingut dos lladres amb més de 100 antecedents policials relacionats amb robatori a un turista dins d’un taxi que es va fer viral per un vídeo on es veu a dos dels assaltants forcejant amb la víctima. Gràcies a la gravació, els agents de la policia catalana han pogut identificar tots els lladres i ja han detingut a quatre dels cinc implicats, tots ells noi d’entre 22 i 28 anys. El cinquè està en busca i captura.

Les detencions es van produir diumenge a la nit per separat, un a Ciutat Vella i l’altre a Sant Martí. Els agents van identificar els dos nois en el marc del dispositiu Tremall per localitzar lladres multireincidents i van comprovar que tenien ordres de recerca i detenció per la seva relació amb l’assalt. Tots dos han passat a disposició judicial i han ingressat a presó. Fa uns dies els Mossos van anunciar la detenció dos nois més, dels quals un també va entrar a presó, mentre que l’altre ja hi era per un altre robatori.

Volien el rellotge

L’atracament al Port Olímpic va tenir lloc el 12 d’agost, quan en una de les parades de taxis que hi ha a la zona es va produir un intent de robatori amb intimidació a un turista. El client es disposava a entrar al taxi cap a les 03.00 de la matinada per tornar al seu hotel, quan el van envoltar cinc homes i el van assetjar amb la intenció de sostreure-li els efectes personals.

“Tant és així que, ja dins del taxi, dos dels lladres van mirar de consumar el robatori al seu interior davant la sorpresa del taxista”, indica la policia en un comunicat. La intenció dels lladres era robar-li un rellotge d’alta gamma. Tots cinc són coneguts dels Mossos. “És un perfil delinqüencial que respon a joves que actuen gairebé sempre amb violència i que acumulen diverses detencions en un lapse de temps curt, fet que indica que la seva activitat és continuada”, sostenen fonts de la policia catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa