Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts per violar una noia a la Barceloneta
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes aquest diumenge al matí a la Barceloneta per la violació d’una noia en un pis del barri. L’Ajuntament de Barcelona confirma la intervenció policial per aquests fets, que ha avançat Crónica Global. Els dos arrestats ja haurien passat a disposició dels Mossos d’Esquadra perquè s’investiguin els fets amb tot detall, afegeixen fonts municipals.

Segons el digital, els fets haurien tingut lloc al carrer del Mar i la víctima hauria estat drogada per poder consumar una agressió sexual completa. L’immoble utilitzat seria d’un conegut de la noia i l’hi haurien portat, juntament amb la seva parella, presumptament per dormir després d’una nit de festa. La víctima s’hauria adonat, en despertar-se en un llit diferent, que havia patit una violació per part d’un altre home estant sota els efectes d’algun estupefaent.

Ha despertat a la seva parella i han anat junts a denunciar els fets a la policia local, que s’ha pogut presentar amb rapidesa al pis i ha pogut acordonar-lo i efectuar les detencions. Un dels dos arrestats se sospita que és l’agressor material, mentre que el paper de l’altre està pendent d’esclarir però de moment se li atribueix resistència a l’autoritat. Declararan en un jutjat entre diumenge i dilluns.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: capitao lampiao a abril 18, 2021 | 23:34
    capitao lampiao abril 18, 2021 | 23:34
    Pim, pam, pum!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa