Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos anys de presó per abusar d’una nena de 14 anys a un hotel de les Corts
  • CA

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys de presó un home de 50 anys que es va aprofitar d’una nena de 16 anys i va mantenir relacions sexuals amb ella en un hotel de les Corts. Es tracta d’un nou cas de corrupció de menors que hauria passat en un hotel de Barcelona. El jutge, però, ha acabat suspenent la pena en considerar es compleixen els requisits que estableix la llei per fer-ho. És a dir, que la pena no supera els dos anys i que és la primera vegada que delinqueix.

Segons apunta la sentència, l’home ha reconegut els fets: La noia va oferir la seva virginitat a Milanuncios i dues hores després de pujar l’anunci l’home la va obrir oferint-li 200 euros per mantenir relacions sexuals amb ella. El relat dels fets explica que tots dos van quedar a l’estació de Sants i ell la va convidar a un aparthotel del Carrer Numància. Els fets proven que dos mesos més tard, l’home va donar 200 euros a una altra noia a la plaça de Catalunya.

La víctima pateix seqüel·les

Segons la sentència, ella ha patit diversos problemes per culpa dels fets: afectació emocional, simptomatologia post-traumàtica, malestar, sentiment de culpa i alteracions en la son i en la gana. Per tot això, l’abusador haurà d’indemnitzar la víctima amb 6.000 euros. Per la seva banda, tant la fiscalia com l’acusació popular, presentada per la família de la noia, han rebaixat la pena.

Fets com aquest suposen un clar delicte de corrupció de menors que, segons el Codi Penal, consisteix a aprofitar-se d’un menor per tenir relacions sexuals a canvi de sol·licitar o acceptar a canvi una remuneració o promesa de la víctima. No és el primer cas que es fa públic a la ciutat. Fa un any, per exemple, la policia va alliberar dos germans de 14 i 16 anys que eren obligats a prostituir-se i a pidolar pel carrer per la seva pròpia família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa