Una dona gran, ingressada a l’UCI per una estrebada des d’una moto

Va patir una estrebada des d'una moto d'un lladre que va fugir del lloc dels fets

L’últim dia de l’any va ser fatídic per a la mare de Marta Mallat. Poc després de les 18 hores del dia 31, sobre les 18.05 hores, la dona va patir un robatori des d’una moto. Va ser a la cruïlla entre els carrers Aragó i Dos de Maig, al Camp de l’Arpa del Clot (Sant Martí) i les ferides derivades de l’assalt han fet que la dona estigui ingressada a l’UCI des de llavors. La filla ha demanat ajuda a través de Twitter per localitzar testimonis.

De fet, ha estat la mateixa familiar qui ha explicat al TOT Barcelona que, tres dies després, la família va presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Martí. Això ha permès a la policia catalana obrir una investigació per esclarir els fets, tal com expliquen fonts del cos. 

La Guàrdia Urbana va fer la primera intervenció després dels fets. Fonts municipals detallen a aquest diari que el responsable del robatori amb violència va fer una estrebada a la bossa de mà de la dona. A més, precisen que el lladre va fugir de forma “temerària”. ​

Comentaris

    primer roben una ampolla de whisky, després un mòbil, i al final acabaran atracant una farmàcia amb pistoles 09/01/2020 3:57 pm
    Espanya ha permès els delinqüents créixer en la seva activitat i en la gravetat dels delictes comesos, ells van delinquint i la justícia espanyola els diu (o dóna entendre): els prenc les dades i se'n poden tornar al carrer, a seguir delinquint... i ells, els delinqüents , ja saben fins on poden arribar; fins a l'infinit i més enllà!

Nou comentari