Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona en estat greu després de ser atropellada per una patrulla dels Mossos
  • CA

Una dona es troba en estat molt greu després de patir un atropellament per part d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra. L’accident ha estat al número 8 de Via Laietana aquest matí, segons ha avançat Betevé i han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona. Fonts dels Mossos d’Esquadra detallen que l’accident ha tingut lloc a les 10:15 hores. 

La patrulla de la policia catalana es dirigia a un pis després de rebre un avís sobre una baralla, segons fonts dels Mossos. El vehicle circulava amb les llums d’emergència posades però sense la sirena activada. La Guàrdia Urbana ha iniciat una investigació en la qual col·labora la policia catalana. Els Mossos podrien iniciar una investigació interna, segons el que esclareixi la de la policia local.

La víctima, de 33 anys segons fonts municipals, ha estat traslladada a l’Hospital del Mar i se li estan fent proves per determinar el seu estat, segons han detallat fonts hospitalàries a aquest diari. La dona, però, es troba en estat greu.

Ella creuava el pas de vianants en verd

Dos testimonis de l’atropellament han descrit al TOT Barcelona que el cotxe dels Mossos pujava Via Laietana cap a plaça Catalunya quan ha envestit la dona. Precisen que, tal com han dit fonts de la policia catalana, el vehicle no portava la sirena però sí les llums. L’accident ha estat mentre la víctima creuava el pas de vianants, que estava en verd, segons els testimonis.

Un d’ells assegura que hi havia “molta sang” i que s’han desplaçat al lloc dels fets una ambulància i dotacions de la Guàrdia Urbana, que s’ha fet càrrec de la investigació. Els testimonis també han precisat que els agents dels Mossos que anaven al cotxe n’han sortit immediatament per auxiliar la dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa