Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un taxista de Barcelona per agredir sexualment una noia quan la portava a casa
  • CA

Una noia ha denunciat un taxista per una presumpta agressió sexual a Barcelona. Segons ha pogut confirmar el TOT Barcelona i han avançat El Periódico i Betevé, els fets es van produir dissabte cap a les sis de la matinada al districte d’Horta-Guinardó. La víctima tornava a casa i l’home li hauria fet diversos tocaments sense el seu consentiment.

Els Mossos d’Esquadra confirmen que l’han detingut aquesta nit de dissabte a diumenge, cap a la una de la matinada. És un home de 57 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. Se li atribueix un delicte d’agressió sexual i no d’abús, com inicialment s’havia publicat, perquè la policia veu prou indicis d’intimidació o violència.

L’agressó hauria tingut lloc quan ella tornava d’una discoteca i va preferir seure al seient del davant del vehicle. Després de produir-se els primers tocaments, la noia va aconseguir escapar del vehicle. Segons El Periódico, el conductor l’hauria perseguida amb el cotxe, però ells va saltar un mur i es va poder posar fora de l’abast d’ell. En caure del mur, però, es va ferir lleument. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa