Una dona va donar a llum aquest dimecres a la tarda en plena Gran Via de les Corts Catalanes després de posar-se de part al taxi amb el qual es dirigia a l’hospital. Segons han explicat al TOT Barcelona fonts de la Guàrdia Urbana, la dona va alertar des del taxi una patrulla de la policia barcelonina que estava a la cruïlla de la Gran Via amb el carrer Balmes perquè el nadó, que diu Mdjibran Hasan, estava naixent.

“Els agents van seure la dona en un banc i van sol·licitar immediatament una ambulància”, han explicat fonts del cos. En veure que no arribava, els agents van aturar una ambulància de l’empresa de transport sanitari Ambulàncies Domingo perquè portessin la dona a l’hospital. Els sanitaris van explorar-la i van concloure que no hi havia temps de traslladar-la a l’hospital.

“Quan la van posar en posició horitzontal el nadó estava gairebé fora i amb l’ajuda dels sanitaris i els agents va néixer sense cap problema”. Un cop el nadó ja havia nascut, una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la dona i el recén nascut a l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa