La inundació del Paral·lel, en 3 vídeos

L'aiguat ha fet que s'hi acumulés un pam d'aigua, ha arrossegat contenidors i ha tombat motos

La tempesta que ha descarregat aquest dimecres a la nit, de fet ja a la mitjanit, ha provocat una inundació de part de les voreres de diversos trams del Paral·lel. En aquesta avinguda que separa el Raval, a Ciutat Vella, del Poble-sec, a Sants-Montjüic, són freqüents aquestes situacions quan hi ha pluja intensa. Aquest dimecres, l'aigua arribava a un pam d'alçada i ha arrossegat contenidors i ha tombat motos.

Pendents de la tercera fase del col·lector

Aquest problema es reprodueix al Paral·lel sovint quan hi ha tempestes com la d'aquestanit. El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, va explicar fa un mes en una entrevista al TOT Barcelona que encara falta la tercera fas del ple del col·lector que se suposa que ha de posar fi al problema. "Hi ha un pla del mandat Trias, el pla del col·lector, en tres fases. S'han fet les dues primeres i ara estem en la darrera, la de Vilà i Vilà. Calculem que a finals del 2020 ho podrem tenir. Requereix una inversió important. El que es vol és que les aigües que baixin desemboquin directament al mar. I s'aprofitarà també per fer una remodelació de la rambla perquè també era una demanda veïnal", va dir.

Un contenidor en el moment en què era arrossegat per l'aiguat al Paral·lel / S.B.

Un contenidor en el moment en què era arrossegat per l'aiguat al Paral·lel / S.B.

També altres objectes més petits, com ara caixes de cartró dipositades fora dels contenidors, es deplaçaven arrossegades per l'aiguat.

I a les escales del carrer Sant Bertran, l'accés des del Paral·le a aquesta via per a vianants, s'hi ha format una cascada.

 

Més informació
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?