Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Assalt amb ostatges en un club cannàbic
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a la nit tres homes, d’entre 23 i 25 anys, de nacionalitat russa i espanyola, autors d’un delicte de robatori amb violència a un club cannàbic a l’Eixample. De fet, va ser un assalt amb ostatges: quan hi va arribar la policia va troba-hi sis persones lligades de mans i vigilades pels assaltants.

Tot va començar quan la policia va rebre un avís per una alarma de robatori a una associació cannàbica per part d’unes persones que duien roba fosca i passamuntanyes, segons havien alertat els veïns, que també havien escoltat crits de dins del local. Quan els Mossos van arribar a l’associació cannàbica van observar diversos objectes desendreçats i de seguida van veure dos homes vestits amb roba fosca que, quan van veure els agents, van mirar de fugir escales amunt sense fer cas de les indicacions policials perquè s’aturessin.

Quan els mossos van accedir al pis superior del local hi van localitzar sis persones que tenien les mans lligades amb brides i tres homes que els vigilaven. Mentre controlaven les tres persones que no duien les mans lligades van localitzar un revòlver a l’interior d’una caixa que també contenia marihuana i un ganivet platejat al costat de la porta que donava accés a l’estança.

El revolver confiscat / Mossos

El revòlver i la navalla, entre altres objectes confiscats  / Mossos

Després de parlar amb les persones lligades de mans els agents van escorcollar les altres tres i els van trobar 9617 euros, 108 tubs de plàstic que contenien haixix, 49 bossetes amb marihuana, una navalla i dispositius electrònics. Segons els Mossos, les sis persones lligades, dos treballadors del local i quatre socis, estaven molt espantades i algunes es queixaven de dolor en diverses parts del cos.

Davant d’aquests fets els agents van detenir els tres homes, que tenen prop de quaranta antecedents policials majoritàriament per robatoris violents, que passaran a disposició judicial properament.

El ganivet confiscat / Mossos

El ganivet, entre d’altres objectes confiscats / Mossos

 

Més notícies
Un home que espantava els veïns amb un ganivet deixa ferit un mosso
Notícia: Un home que espantava els veïns amb un ganivet deixa ferit un mosso
Comparteix
Els agents van acudir a l'escala on estava provocant els aldarulls i va intentar agredir-ne diversos mentre intentaven reduir-lo
Antiavalots dels Mossos en un desnonament, en una imatge d'arxiu / David Cobo
El jutjat amenaça de “depurar responsabilitats” als Mossos si no col·laboren en un desnonament
Notícia: El jutjat amenaça de “depurar responsabilitats” als Mossos si no col·laboren en un desnonament
Comparteix
L'ordre és per fer fora de casa un veí del barri de Can Baró al setè intent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa