Detinguts quan intentaven entrar en un pis pel balcó

Tres joves han sigut enxampats pels Mossos poc abans de les vuit del matí i un d'ells ha agredit un dels policies

Un intent d’entrar per la força en un pis del Poble-sec s’ha acabat aquest dia de Sant Esteve al matí amb la detenció de tres joves d’entre 18 i 22 anys, un dels quals està acusat per la policia, a més a més, un d’un delicte d’atemptat a l’autoritat, ja que ha agredit un dels agents quan intentaven fugir dels Mossos d’Esquadra.

Els fets s’han produït poc abans de les vuit del matí, segons fonts policials citades per l’ACN. Una patrulla de paisà de la policia de la Generalitat ha enxampat els nois quan intentaven entrar en el pis, al carrer Salvà a prop del Paral·lel –al districte de Sants-Montjuïc– i els joves han intentat fugir. Els agents els han perseguit i interceptat i els han pogut detenir, però un dels policies s’ha endut cops. Finalment, els tres nois han quedat arrestats i traslladats a la comissaria, on es faran les primeres diligències i s’instruirà l’atestat abans de passar els detinguts a disposició judicial.

Comentaris

    Fat Boy 26/12/2019 6:55 pm
    No serien un ros, un blanc i un negre amb jet lag?
    Això no és res!! (a no ser que portessin un llacet de color groc, és clar) 27/12/2019 9:35 am
    Segur que a hores d'ara ja els han deixat en llibertat per tal que segueixin "treballant", és el que té la "justícia" espanyola

Nou comentari