Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
43 denunciants en una festa il·legal en un local del Front Marítim

A l’espera que el dia 21 s’aixequi el toc de queda a Catalunya, i amb els locals d’oci nocturn tancats per evitar l’expansió de la Covid-19, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han denunciat 43 persones que s’aplegaven aquesta matinada en un local del Front Marítim de Barcelona.

Com avança l’ACN de fonts policials, la intervenció dels Mossos i la Guàrdia Urbana s’ha fet a partir d’informacions rebudes sobre una possible festa il·legal a l’interior d’un local tancat al públic. Inicialment agents de paisà de Ciutat Vella van comprovar que hi havia moviment tot i que el local tenia les portes tancades i no tenia permesa l’activitat. Cap a les 00.30 hores van accedir al local indicatius de seguretat ciutadana de Ciutat Vella i agents de l’ARRO dels Mossos i van confirmar que hi havia una festa il·legal sense mascaretes i sense respectar les distàncies de seguretat.

Segons han explicat els Mossos, el local tenia música posada, hi havia els llums encesos i servei de begudes i es permetia fumar, i a la pràctica actuava com una discoteca.

D’entre les 43 persones denunciades per no complir les restriccions covid, cinc d’elles també han estat denunciades per tinença de substàncies. Per la seva banda, la Guàrdia Urbana va fer una inspecció de tipus administratiu i el responsable del local també va quedar denunciat, entre altres, per permetre fumar a l’interior, deficiències de seguretat del local o el tipus d’activitat en curs.

Per altra banda, dimarts es coneixia que diverses discoteques del front marítim barceloní estan aprofitant les llicències de restaurant per mantenir oberta la pista de ball, i saltar-se així la retricció per Covid que ha obligat al tancament de les discoteques per evitar contagis. L’Ajuntament va anunciar aleshores més inspeccions i va fer una crida a la responsabilitat dels clients i sobretot dels propietaris dels locals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Franck BCN a gener 14, 2022 | 12:04
    Franck BCN gener 14, 2022 | 12:04
    Els garrulos de sempre, res de nou...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa