Detinguts dos germans per prostituir dues menors a casa seva

Una denúncia a finals de juliol va posar els Mossos sobre la pista

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 26 d’agost dos germans per prostituir almenys dues menors d’edat en el seu domicili de Barcelona, al districte de Sant Andreu, segons ha publicat El País i han confirmat fonts policials. Els detinguts són un home i una dona de 44 i 45 anys. Una denúncia a finals de juliol va posar els Mossos sobre la pista. Un mes més tard, els agents van fer una entrada i registre en el domicili i van detenir els dos germans. Les menors tenen 15 i 17 anys.

Segons les investigacions de la policia catalana, els dos germans haurien acollit les joves durant el confinament i concertaven cites amb homes a través de portals d’Internet. Un cop acabada la cita, feien xantatge als clients per no denunciar que havien tingut relacions amb una menor d’edat. Després de passar a disposició judicial, la dona i el seu germà van quedar en llibertat i han tornat a casa seva, al barri del Bon Pastor.

En el cas de la jove de 17 anys, els Mossos sospiten que la noia es prostituïa voluntàriament i es repartia els beneficis amb la dona, que feia d’intermediària. Cobrava uns 300 euros per servei. L’altre menor, de 15 anys, s’hauria fugat d’una centre de menors de Girona i concertava cites per internet amb homes. Quan estaven a punt de mantenir relacions, els dos germans entraven a l’habitació fent-se passar pels seus pares i els feien pagar fins a 1.000 euros per no denunciar-ho a la policia. 

Nou comentari