Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts a Barcelona els líders d’un grup que venia marihuana sintètica per internet

La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat a la venda de marihuana sintètica per internet i ha detingut set persones, dues d’elles -els líders- a Barcelona. Tenien un laboratori a San Sebastián de los Reyes (Madrid) on feien la marihuana amb un nivell de THC superior al legalment establert. Els agents han intervingut a Madrid centenars de mostres de marihuana, un quilo d’aquesta mateixa droga, haixix, resina, mig quilo d’oli de cànnabis i mig més d’haixix, que l’organització distribuïa a través d’internet i d’una xarxa de botiga de cultiu, tant a l’Estat com a l’estranger.

La investigació va començar a principis del 2018, quan els investigadors van detectar una botiga de cultiu a Toledo, on es traficava amb una sèrie d’elaborats dispensats en càpsules o petits pots que contenien THC. Dues persones van ser detingudes per aquests fets. 

Després d’aquesta intervenció, els agents van localitzar prop de 70 botigues repartides per l’Estat des d’on es distribuïen els mateixos productes i finalment van arribar al lloc on s’elaboraven. 

Els investigadors van descobrir l’existència d’un laboratori instal·lat a San Sebastián de los Reyes. Allà van intervenir diverses substàncies i van detenir tres persones encarregades del procés d’elaboració. La investigació va concloure amb la detenció dels dos líders del grup a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa