Detinguts 21 lladres per robatoris violents durant el cap de setmana

Actuaven fent estrebades o amenaçant amb objectes contudents sobretot al front marítim i Ciutat Vella

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana 21 persones per presumptes robatoris violents a Barcelona, segons ha informat el cos policial a Twitter. La majoria dels fets es van produir a la zona del front marítim i al districte de Ciutat Vella, tot i que dos dels presumptes robatoris es van realitzar al districte de Sants i al districte de l’Eixample.

Segons ha explicat la policia catalana a Europa Press, els presumptes autors dels robatoris actuaven amb estrebades o amenaçant les seves víctimes amb objectes perillosos. La majoria dels presumptes autors són homes amb edats compreses entre els 26 i els 17 anys. Alguns d’ells actuaven amb l’ajuda d’altres persones.

Els Mossos d’Esquadra han observat que entre tots els detinguts acumulen un total de 106 antecedents policials. La policia catalana i la Guàrdia Urbana van reforçar el patrullatge aquest cap de setmana per contenir l’acció de lladres reincidents que s’ha detectat que han tornat a actuar arran d’aixecar-se el toc de queda.

Més informació

Nou comentari