Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana 21 persones per presumptes robatoris violents a Barcelona, segons ha informat el cos policial a Twitter. La majoria dels fets es van produir a la zona del front marítim i al districte de Ciutat Vella, tot i que dos dels presumptes robatoris es van realitzar al districte de Sants i al districte de l’Eixample.

Segons ha explicat la policia catalana a Europa Press, els presumptes autors dels robatoris actuaven amb estrebades o amenaçant les seves víctimes amb objectes perillosos. La majoria dels presumptes autors són homes amb edats compreses entre els 26 i els 17 anys. Alguns d’ells actuaven amb l’ajuda d’altres persones.

Els Mossos d’Esquadra han observat que entre tots els detinguts acumulen un total de 106 antecedents policials. La policia catalana i la Guàrdia Urbana van reforçar el patrullatge aquest cap de setmana per contenir l’acció de lladres reincidents que s’ha detectat que han tornat a actuar arran d’aixecar-se el toc de queda.

Nou comentari

Més notícies
Vista exterior de La Casa Groga, al Fort Pienc / Google Street View

Denuncien una agressió ultra en una festa jove a Fort Pienc

Quatre intrusos haurien exhibit ganivets i llançat ampolles als assistents
Detingut al Verdum un lladre multireincident molt violent / Mossos d'Esquadra

Detingut un lladre molt violent que havia atracat un taxista amb una destral

Ha comès 4 robatoris en 10 dies a Nou Barris | El 2018 va apallissar un noi sense motiu i es va atrinxerar