Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Detingut un lladre responsable d’una vintena d’atracaments
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 10 d’agost un lladre de 33 anys responsable de 17 atracaments, segons ha informat la policia catalana en un comunicat. L’atracador és inexpert i es mostrava insegur en alguns robatoris, en què utilitzava un ganivet per amenaçar els treballadors dels establiments on robava. En concret, a l’arrestat se li atribueixen 17 robatoris en total, almenys deu d’ells a Barcelona.

Les unitats d’investigació de les comissaries de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi han estat les responsables de detenir el lladre després d’iniciar la investigació al juliol. En comprovar que diverses denúncies per robatoris amb violència coincidien en la descripció de l’atacant i el seu modus operandi, els agents van començar a investigar tots els fets com si fossin obra de la mateixa persona.

Del lladre destaquen els Mossos que, a vegades, feia servir la mateixa roba per a diversos atracaments i que fugia en patinet, bici o moto de lloguer. A més, feia servir les mateixes expressions per dirigir-se als empleats i utilitzava un bitllet de transport robat en un dels robatoris. Els seus objectius eren farmàcies i estancs properes a casa seva, tot i que va actuar a altres localitats de l’àrea metropolitana. Els Mossos han compartit un vídeo a través de Twitter del lladre en un dels robatoris comesos.

Tots els indicis van portar la policia de la Generalitat a demanar una ordre judicial per accedir al seu domicili. El jutge la va concedir i l’11 d’agost van registrar el seu pis, on van trobar el ganivet que feia servir per cometre els robatoris i altres proves que el vinculaven a set robatoris més.

El lladre passarà a disposició judicial en les properes hores, segons els Mossos.

Més notícies
Imatge d'arxiu d'una detenció / Mossos d'Esquadra
Dotze detencions diàries de lladres aquest estiu a Barcelona
Notícia: Dotze detencions diàries de lladres aquest estiu a Barcelona
Comparteix
Els Mossos fan 516 arrestos entre l'1 de juliol i el 10 d'agost, segons dades de la policia catalana
Un cotxe patrulla dels Mossos, en una imatge d'arxiu / CME
Pressió policial contra lladres habituals: sis detencions en una tarda
Notícia: Pressió policial contra lladres habituals: sis detencions en una tarda
Comparteix
Els arrestats sumen 92 antecedents i van ser localitzats al voltant de plaça Espanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa