Detingut per robar en botigues amenaçant amb una xeringa

Ha ingressat a presó acusat de cometre set robatoris amb intimidació en diferents barris

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada un home a qui acusen de cometre set robatoris amb violència i intimidació en comerços de Barcelona amenaçant amb una xeringa. Segons la policia catalana, l’individu -que ha ingressat a presó– sempre actuava de la mateixa manera: entrava a la botiga i exhibia una xeringa per coaccionar un treballador per forçar que li donés la recaptació.

El detingut -de nacionalitat espanyola i de 38 anys- va perpetrar els delictes en diferents barris de la capital catalana. Els Mossos detallen alguns dels atracaments que va protagonitzar, tots sempre empunyant una xeringa. Un dels últims furts que suposadament va cometre va ser a una perfumeria d’Horta, on va endur-se 426 euros, un dels majors botins que va aconseguir arreplegar.

La policia assenyala al detingut com a autor de diferents atracaments aquest passat estiu. A l’agost, va entrar amb la xeringa a la mà en una drogueria de Sant Martí, on va apropiar-se de 140 euros. Un mes després, va assaltar una fleca al barri de Gràcia, va amenaçar la treballadora i va sostreure 60 euros. Els Mossos d’Esquadra atribueixen 20 antecedents delictius a l’arrestat.

Més informació

Nou comentari