Detingut quan intentava robar una farmàcia amb una tapa de claveguera

Els Mossos d’Esquadra l’han enxampat mentre intentava entrar de matinada amb un còmplice, que ha pogut escapar

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home quan intentava entrar a robar a un farmàcia de la rambla de Guipúscoa, al barri de la Verneda i la Pau. El lladre, que anava acompanyat d’una altra persona, ha intentat trencar el vidre de l’establiment amb una tapa de claveguera, segons han explicat fonts de la policia catalana.

L’intent de robatori s’ha produït aquesta matinada i quan els Mossos han arribat al lloc dels fets, un dels dos lladres s’ha adonat de la seva presència ha pogut fugir. L’altre no ha estat tan ràpid i ha estat detingut. Aquests dies han estat especialment prolífics en la lluita contra els lladres de farmàcies, ja que la Guàrdia Urbana en va detenir un altre divendres, també a Sant Martí.

Agents de la policia local patrullaven pel carrer quan un d’ells va reconèixer el lladre pel carrer i el van detenir per un robatori amb violència. Després de revisar les càmeres de seguretat, se l’ha pogut vincular amb dos robatoris més, sempre a farmàcies. El lladre actuava amb violència i intimidació.

Més informació

Nou comentari