Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un piròman per provocar cinc incendis de matinada a Sant Andreu
  • CA

Un piròman ha cremat motos, cotxes i contenidors a Sant Andreu aquesta matinada. Poc després de les dues de la matinada i en només mitja hora, l’home hauria provocat diversos focs. Fonts de l’Ajuntament detallen que hi ha hagut cinc incendis i que s’han mobilitzat 13 dotacions de Bombers. Els incendis han sigut al carrer Bartrina, a l’avinguda Meridiana, al carrer Gran de Sant Andreu i al passeig Santa Coloma.

Els Mossos concreten que el detingut és un ciutadà espanyol nascut el 1982 i té 11 antecedents policials, tot i que cap per incendi. O era el seu primer incendi o fins ara no l’havien enxampat. En canvi, les detencions anteriors han sigut per delictes diversos com ara robatoris, danys i maltractaments. 

 Avui, agents del cos l’han enxampat a les tres de la matinada i l’han detingut. Estava amagat entre dos cotxes al carrer Pare Manyanet. Tenia les mans negres i portava encenedors a les butxaques i altres estris que la policia ha considerat que eren per provocar incendis.

Se l’ha detingut per un delicte continuat d’incendi perquè n’ha provocat més d’un: en un primer recompte, s’ha detectat que havia cremat 8 motos, 5 cotxes, 2 contenidors, 2 rètols d’un comerç i part d’una façana, a la qual han arribat les flames però que només ha quedat socarrimada. El foc no ha provocat cap ferit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa