Detingut un lladre a Sant Antoni després d’intentar forçar una caixa registradora

Intentava endur-se'n la recaptació de la jornada quan el propietari l'ha sorprès

La Guàrdia Urbana ha detingut un home que havia intentat robar un local del barri de Sant Antoni la matinada de dimarts a dimecres. Estava forçant-ne la caixa registradora per endur-se la recaptació de la jornada quan el propietari l’ha sorprès in fraganti. En veure’s enxampat ha sortit corrents de l’establiment però la policia barcelonina l’ha perseguit, atrapat i arrestat, segons ha difòs el propi cos.

El barri de Sant Antoni està aquests dies en alerta justament per l’onada de robatoris nocturns que denuncien botiguers de la zona. Segons l’associació Sant Antoni Comerç, s’han produït almenys una desena robatoris en els darrers dies i en sumen ja uns 80 denunciats des de Nadal al voltant del mercat.

Els Mossos d’Esquadra han detingut 13 persones relacionades amb l’allau de delictes, que no segueixen un patró clar pel que fa a carrers o tipus de locals. Els comerciants han creat un grup de Whatsapp per avisar-se dels robatoris i tenen prevista una reunió amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que han descartat que es tracti d’una banda organitzada. 

Més informació

Nou comentari