Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un lladre per assaltar 22 cotxes en una nit aprofitant el confinament
  • CA

Els Mossos d’Esquadra ha detingut un home per haver assaltat fins a 22 cotxes seguits la mateixa nit a Barcelona. El lladre aprofitava el confinament de la població per robar a l’interior de vehicles aparcats al carrer i la policia creu que va concentrar l’activitat en poques hores per evitar ser enxampat pels controls de compliment del confinament. 

Va ser arrestat dissabte al matí a la zona de Can Dragó, a l’avinguda Meridiana. Tot i que es va amagar rere uns matolls, va cridar l’atenció d’agents que patrullaven la zona, que el van fer identificar. En negar-s’hi va ser escorcollat i li van trobar objectes que constaven com a robats. També se l’acusa d’haver fet un ús fraudulent d’una targeta de crèdit robada, que ja s’ha retornat al propietari. A més d’acusar-lo dels robatoris, la policia l’ha denunciat també per desobediència, ja que havia “trencat reiterament l’ordre de confinament” estatal. 

“La investigació continua oberta ja que no es descarta que l’home pugui estar relacionat amb altres fets delictius”, han indicat els Mossos en un comunicat aquest dilluns. El detingut ha passat avui a disposició judicial i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa