Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un lladre multirreincident, principal sospitós de l’apunyalament de la Barceloneta
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han informat que aquest dissabte al vespre ha detingut el presumpte autor d’un apunyalament que ha tingut lloc de matinada al barri de la Barceloneta. L’agressió ha deixat un ferit greu durant una baralla per un intent de furt al mig del carrer. La policia catalana l’ha detingut gràcies a una descripció molt detallada que van aconseguir d’un testimoni.

Agents destinats a la zona pel pla Tremall contra la multirreincidència el van reconèixer i de seguida es va muntar un dispositiu pels llocs on habitualment sol moure’s. Poques hores després el van localitzar i detenir. Té 45 antecedents, la majoria per furts i robatoris violents, i passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Els Mossos van ser alertats sobre les 06.00 del matí perquè hi havia un home ferit per arma blanca a la plaça del Mar, a tocar de la platja de Sant Miquel. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital del Mar i els agents han iniciat una investigació per esclarir els fets. Segons les primeres investigacions, l’apunyalament es va produir després d’un intent de furt a una tercera persona a qui la víctima hauria intentat defensar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa