Un detingut en el desallotjament d’una casa okupa a Sant Andreu

Els Mossos desallotgen la Torre de Sant Andreu, un edifici ocupat fa dos anys després que el 2009 es quedés buit

Una persona ha estat detinguda en un dispositiu dels Mossos d’Esquadra per desallotjar un edifici ocupat a Sant Andreu. Una forta presència dels Mossos d’Esquadra ha despertat els veïns de la Rambla de Fabra i Puig amb una quinzena de furgones que han envoltat la Torre de Sant Andreu per actuar com a policia judicial i garantir el desallotjament de la Torre de Sant Andreu de Palomar.

La Torre, aquesta infraestructura centenaria, va servir en el seu origen per abastir d’aigua els habitatges del voltant, però fa dos anys va ser ocupat i rehabilitat com a habitatge, després d’almenys nou anys buit, tapiat pel propietari. Nou anys que van convertir la Torre en un niu de coloms, tal com mostren les imatges. Molt abans, aquest edifici amb maó d’obra vista havia estat un restaurant, un bar i una discoteca.

 

L’estiu passat, expliquen els veïns, va haver-hi un primer intent de desallotjament i, aquest matí, el segon. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat al TOT Barcelona que hi ha un detingut per atemptat a agents de l’autoritat.

Més informació

Nou comentari