Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per circular sense carnet, amb una moto robada i un ganivet
  • CA

Sense carnet, amb un ganivet i en una moto robada. La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un home després que els agents l’intentessin aturar per circular per la vorera. El motorista es va donar a la fuga i va començar una persecució en què l’home es va saltar semàfors i va conduir de formà temerària. Finalment, va ser detingut per cinc delictes. A més, li van localitzar un ganivet quan l’identificaven.

La detenció es va produir al carrer Gabriel i Galán, al barri del Clot, al districte de Sant Martí.

La persecució va acabar quan l’home va caure a terra a conseqüència de la forma amb què conduïa, segons fonts municipals. Abans, però, va causar danys a un cotxe de la policia municipal. Quan el van detenir, els agents van constatar que no tenia carnet de conduir. A més, quan li van voler practicar el control d’alcoholèmia, l’home s’hi va negar. Per aquest motiu, i per resistir-se a la detenció, se l’acusa d’un delicte de resistència i desobediència a l’autoritat.

Els agents també l’han arrestat per conducció temerària, robatori i furt d’ús de vehicle i atemptat contra agents de l’autoritat, així com danys per un cop a un vehicle policial. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa