Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut l’autor de l’apunyalament del Pou de la Figuera
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’autor de l’homicidi que va tenir lloc ahir a la tarda al Pou de la Figuera, a Ciutat Vella. L’han arrestat aquesta tarda després que els investigadors han pogut identificar-lo com a presumpte autor de l’apunyalament mortal de la vigília en una baralla al carrer.

Poc temps després d’haver-se produït el crim, un home de 25 anys va ser detingut a l’estació de Sants per diferents robatoris. Agents del grup de delinqüència urbana de la comissaria de Sants el van arrestar pels delictes d’apropiació indeguda d’un mòbil que constava com a sostret, d’un rellotge d’alta gamma i per tinença de documentació falsificada. Va ser traslladat a dependències policials i allà se’l va poder relacionar amb l’apunyalament. Encara es trobava sota custòdia policial, a l’espera de passar a disposició del jutjat durant les properes hores.

La víctima era molt jove i acabava de tornar de visitar la mare

El noi apunyalat era molt jove, d’uns 18 anys. El SEM el va intentar reanimar in situ però finalment va morir a la plaça mateix. El ganivet de grans dimensions usat com a arma del crim va ser localitzat per un policia a prop del lloc dels fets.

La baralla es va produïr poc després de les quatre de la tarda als jardins del Forat de la Vergonya, el nom amb què els veïns encara anomenen la plaça del Pou de la Figuera pels anys que va estar abandonada. Segons van explicar al TOT Barcelona alguns veïns de la zona, el jove havia anat de vacances al Marroc a veure la seva mare i feia una setmana que havia tornat a Barcelona. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa