Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un atracador de farmàcies que amenaçava amb una xeringa o una navalla
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que va atracar 5 farmàcies en només 4 dies. Utilitzava sempre el mateix modus operandi: amenaçava les dependentes amb una navalla o una xeringa perquè li donessin els diners en efectiu de la caixa. Agents de la policia catalana el van arrestar dimarts al matí a la plaça del Centre, situada a la frontera entre Sants i les Corts, durant un dispositiu específic de paisà per localitzar-lo. 

L’home té 52 anys i nacionalitat espanyola i ja ha ingressat a presó. El primer atracament va ser dissabte 8 de juny. Les imatges de les càmeres de videovigilància d’alguns dels establiments assaltats i el testimoni de les víctimes van servir per identificar-lo. “Dimecres al matí els agents van observar un home toxicòman que corresponia amb la descripció i el van identificar, portava una ronyonera a l’interior de la qual hi havia una xeringa i una navalla”, han explicat aquest dilluns els Mossos d’Esquadra. 

Els investigadors tenien coneixement que des del dissabte havien tingut lloc sis atracaments a farmàcies i havien visualitzat les imatges, a partir de les quals van poder identificar l’autor dels robatoris i, juntament amb la descripció que van aconseguir de les víctimes, van realitzar un dispositiu de paisà per localitzar-lo.

En tots els atracaments accedia a les farmàcies com un client normal i es dirigia a la dependenta amb actitud intimidatòria mentre esgrimia una navalla o una xeringa. Exigia els diners de la caixa registradora i marxava de seguida per evitar que la policia l’enxampés. En tres dels sis assalts no va aconseguir el botí tot i amenaçar les víctimes. Una de les farmacèutiques atracades va evitar donar-li els diners sortint corrent de l’establiment i llançant darrere seu un petit moble amb medicaments per barrar el pas a l’agressor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa