Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un detingut per atacar diversos mossos amb un ganivet
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que ha atacat diversos agents amb un ganivet, ha explicat el cos policial. Segons ha avançat El País i ha pogut confirmar el TOT Barceona, els agents que han actuat han explicat que l’arrestat, quan ja estava sota control policial, ha cridat “Al·là és el més gran” (Al·lahu àkbar). Tot i així, la policia descartaria, segons la mateixa informació, que es tracti d’una persona radicalitzava però han activat els serveis d’informació del cos per analitzar el seu perfil.

L’incident ha començat cap a les 15.15h quan agents de la comissaria de Sant Martí de patrullatge ordinari han detectat un home que treia un ganivet en uns jardins propers a la Ronda Litoral i es comportava de manera sospitosa. L’han seguit mentre caminava fins al passeig Marítim del Port Olímpic i han vist que es guardava el ganivet. Tanmteix, al cap de poc ha tornat a treure el ganivet i els agents li han dit que no podia estar a la via pública amb armes blanques. Aleshores ha intentat clavar una ganivetada a un dels mossos i ha fugit.

Ha fugit corrent en direcció el carrer de la Marina, però una altra patrulla l’ha interceptat i acorralat. Ha tret un altre ganivet i ha intentat agredir els agents d’aquesta segona unitat amb tots dos ganivets. Finalment, els mossos l’han pogut reduir sense que ningú resultés ferit. Un cop reduït, ha dit “jo moriré, només soc un missatger i vinc a matar-vos a tots. Al·lahu àkbar!”.

No portava documentació, així que encara no ha pogut ser identifica. Passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Més notícies
Agents dels Mossos d'Esquadra al número 118 del passeig de Gràcia / Adrià Lizanda
Dues persones ferides durant un atracament en un pis del passeig de Gràcia
Notícia: Dues persones ferides durant un atracament en un pis del passeig de Gràcia
Comparteix
El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) els ha traslladat a un centre hospitalari, però el seu estat no és greu
Una taxista ferida al coll en un atracament
Notícia: Una taxista ferida al coll en un atracament
Comparteix
Dos homes la van amenaçar amb un ganivet i li van fer dues lesions superficials abans de fugir amb el botí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa