Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen una lladre que robava en les taquilles dels treballadors dels hotels de Ciutat Vella
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona com a presumpta autora de 18 robatoris amb força d’armariets de treballadors d’hotels de Ciutat Vella. La lladre, de 35 anys i nacionalitat espanyola, va ser detinguda el passat 30 d’octubre després que la policia catalana aconseguís identificar-la gràcies a les imatges gravades per les càmeres de seguretat d’alguns dels establiments.

A les gravacions es veia com la dona accedia a l’hotel sense aixecar sospites i buscava portes per accedir a les zones privades de l’establiment per localitzar els armariets dels treballadors. La detinguda, que en algunes ocasions anava acompanyada, entrava de manera dissimulada als vestidors i forçava els armariets. Normalment sostreia objectes personals, telèfons mòbils, diners, targetes de crèdit i fins i tot documentació personal.

La dona entrava sense aixecar sospites i buscava els vestidors dels treballadors / CME

La dona entrava sense aixecar sospites i buscava els vestidors dels treballadors / CME

El dia que va ser detinguda, els Mossos havien seguit la dona pel carrer i van veure com entrava a un establiment comercial i després accedia al magatzem, on suposadament els treballadors guarden les seves pertinences. L’encarregat la va enxampar i va sortir a fora del magatzem amb la dona, que va ser identificada pels Mossos. La dona, que té nua desena d’antecedents policials, va ser posada en llibertat amb càrrecs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Els van detenint i deixant en llibertat provisional, així poden completar la 'carrera' a novembre 08, 2019 | 10:20
    Els van detenint i deixant en llibertat provisional, així poden completar la "carrera" novembre 08, 2019 | 10:20
    En llibertat provisional amb càrrecs, això vol dir que no portava un llacet groc a la solapa, oi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa