Detenen un reclús escapolit de la presó per cinc atracaments a mà armada

El lladre actuava amb un còmplice encara no localitzat i fugia de l'escenari del delicte amb transport públic

Estava escapolit de la presó –no havia tornat d’un permís– i havia tornat a la seva activitat habitual, els atracaments a mà armada, per la qual ja havia estat detingut set vegades, segons fonts dels Mossos d’Esquadra. Aquesta és la història del lladre que la policia catalana va arrestar divendres passat i que treballava amb un còmplice, identificat però encara no localitzat.

La policia els vincula a cinc assalts en supermercats i farmàcies de Nou Barris, Ciutat Vella i Horta-Guinardó. Els implicats entraven als establiments amb la cara tapada i armats amb un ganivet de grans dimensions, amenaçaven els treballadors i s’enduien diners de la caixa, de manera que van aconseguir un botí d’uns 5.000 euros en els cinc robatoris violents que se’ls atribueixen de moment. Després de l’atracament, marxaven ràpidament amb transport públic, on ja entraven amb la cara descoberta per no aixecar sospites.

El dia 17 de juliol un dispositiu policial dels investigadors dels Mossos va permetre detenir un dels presumptes implicats, el reclús escapolit, de nacionalitat espanyola i 30 anys d’edat. Estava condemnat per altres atracaments comesos entre el 2012 i el 2013. Ara ha tornat a la presó per ordre judicial. L’altre sospitós està en crida i cerca.

Més informació

Nou comentari