Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un lladre escalador que va buidar un pis poc després de sortir de la presó
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre reincident de 42 anys i nacionalitat kosovar per robar joies i objectes valorats en uns 10.000 euros en un pis de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona. L’assalt amb força es va produir el 8 d’abril en un domicili del carrer Balmes. Els investigadors van poder identificar el presumpte lladre, que té 14 antecedents per robatoris similars. En la majoria de casos, l’home aprofitava que els inquilins o propietaris havien marxat uns dies de la ciutat per cometre els robatoris i accedia als habitatges escalant. De fet, segons la policia catalana, havia sortit de la presó el desembre, després de complir una condemna per un robatori en un domicili. El jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra van esbrinar que el presumpte lladre vivia en un pis situat al carrer de la Marina, a Barcelona, i el 18 de maig el van detenir.

Després d’aquest arrest, el Jutjat de guàrdia d’incidències de Barcelona va autoritzar escorcollar el seu domicili, on es van recuperar objectes sostrets al robatori del carrer de Balmes. Concretament hi van trobar 4.700 euros en bitllets i un rellotge valorat en 3.000 euros, a més d’altres joies. Ara la investigació se centra a determinar la procedència d’aquestes joies i si el detingut hauria comès algun altre robatori des que va sortir el desembre de presó.

Més lladres de pisos

També recentment, el 18 de maig, els Mossos van detenir dos homes acusats d’un intent de robatori amb força a un pis del carrer Poesia, al districte d’Horta Guinardó de Barcelona. La policia els va enxampar quan baixaven per l’escala del bloc de pisos. Els agents els van preguntar si eren veïns i ells no van poder justificar perquè eren a l’edifici. En ser identificats, els mossos van detectar que un d’ells tenia 11 antecedents per robatoris en domicilis. A més, en escorcollar-los els van trobar marcadors de plàstic i un tub de cola, objectes que s’utilitzen per saber si en els pisos on ho posen hi ha gent o no per poder entrar-hi a robar. Els agents van comprovar que almenys un pis tenia un d’aquests marcadors i per aquesta raó els van detenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa