Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home per cometre abusos sexuals a prop de plaça Catalunya
  • CA

Un cas d’abusos sexuals en mig d’un pas de zebra de l’entorn de la plaça Catalunya va acabar ahir amb una detenció, informen fonts municipals. Va ser la mateixa víctima qui va denunciar els fets a una patrulla de la zona perquè, poc després, es localitzés el presumpte autor ben a prop d’on s’hauria comès l’abús. L’home estava assegut a un banc de la plaça.

Quan els agents de la Guàrdia Urbana van dirigir-s’hi per detenir-lo, l’home va agredir els agents fins al punt d’acabar arrestat, també, per un delicte d’atemptat contra l’autoritat. A més, se li ha atribuït un delicte d’odi de caire masclista, apunten des de la policia barcelonina.

Els abusos denunciats consistirien en tocaments a una dona que s’haurien produït en ple carrer, a prop de la plaça Catalunya. La mateixa víctima, però, quan se’n va lliurar, va avisar a la policia i es va activar la cerca de l’home. Eren al voltant de les tres de la tarda. Tant la víctima com el presumpte abusadors són majors d’edat.

Un cop al cotxe policial, l’arrestat es va intentar autolesionar i per aquesta raó va ser traslladat a un centre d’atenció primària. L’home va tractar amb agressivitat i va insultar la metgessa que el va atendre.

Tot plegat s’ha sabut la mateixa setmana que va començar amb la detenció per part dels Mossos d’Esquadra d’un home que es vestia de repartidor a domicili i que va assaltar sexualment diverses dones de la ciutat, segons la investigació. De fet, fins ara se li ha atribüït l’autoria de fins a 5 casos de violència sexual: tres agressions i dos abusos. L’home va ingressar a presó de manera preventiva per ordre del jutge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa