Detenen un traficant per vendre haixix a menors d’edat

L'arrestat distribuïa droga des del seu pis "principalment" a menors

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per vendre haixix a menors d’edat a Nou Barris. L’arrestat, de 49 anys i nacionalitat espanyola, venia droga “principalment” a menors en el seu pis situat al carrer Pou, segons la policia catalana. Una operació conjunta entre els Mossos i la Guàrdia Urbana ha permès la detenció del traficant, que passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 

L’arrestat venia haixix i altres drogues “a tot tipus de persona”, però se centrava en els menors. Agents de policia van establir dispositius de vigilància al voltant del seu pis per identificar possibles compradors de droga. Alguns dels escorcollats eren menors d’edat, segons especifiquen els Mossos.

Per tal d’evitar que el traficant seguís venent drogues a menors, la policia va demanar al jutge una ordre d’entrada i escorcoll al domicili. Agents de la policia han accedit aquest matí al pis gràcies a l’ordre judicial i hi han trobat diverses drogues com ara haixix, cocaïna i èxtasi. A més, l’home tenia balances de precisió, que s’utilitzen per pesar les dosis de droga, 1.000 euros en efectiu i un patinet elèctric. Els agents també han localitzat una llista en què l’arrestat apuntava les vendes i la recaptació que aconseguia. 

L’arrestat està acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues, segons els Mossos.

Més informació

Nou comentari