Detenen un traficant de Nou Barris denunciat pels seus veïns

La Guàrdia Urbana feia un mes i mig que l'investigava i ha comprovat que feia entre 15 i 20 transaccions cada dia

Els veïns n’estaven farts i van denunciar a la policia el que passava en un pis del barri de Roquetes, al districte de Nou Barris. La Guàrdia Urbana s’hi va posar i després d’un mes i mig d’investigació avui ha detingut l’home que hi vivia per tràfic de drogues. Els agents encarregats del cas han comprovat durant les setmanes que ha durat la investigació que feia entre 15 i 20 transaccions cada dia, cosa que explica les anades i vingudes que havien aixecat les sospites dels veïns. 

En l’escorcoll s’hi han trobat 634 grams de cocaïna, una bàscula de precisió, estris per tallat la droga i d’altres de relacionats amb la distribució de la substància i 300 euros en bitlles petits, de 50, 20 i 10 euros. Segons fonts municipals, per tant, no només venia la droga a casa seva sinó que feia servir el pis per emmagatzemar-la.

En la investigació per reunir les proves que han permès obtenir el permís judicial per fer l’entrada i escorcoll i l’operatiu d’avui hi han participat agents de la Guàrdia Urbana de la unitat d’investigació, de la unitat de reforç per a les emergències i la proximitat –la UREP, els antiavalots polèmics del cos– i de la unitat territorial de Nou Barris.

Més informació

Nou comentari