Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen el nòvio de la ‘influencer’ Jessica Goicoechea per agredir-la
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut el nòvio de la influencer Jessica Goicoechea, River Viiperi, per agredir-la. Segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat fonts de la policia catalana al TOT Barcelona, el jove de 28 anys va ser detingut divendres pis de la parella, que estaria al districte de l’Eixample, per violència de gènere. Tots dos apareixen junts a diverses fotos del compte d’Instagram d’ella.

L’agressor va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat provisional, segons han detallat fonts del TSJC. El detingut va comparèixer per videoconferència davant el jutjat de guàrdia de violència número quatre, on es va acollir al seu dret a no declarar. La causa està oberta per un delicte de lesions. 

Segons fonts dels Mossos, va ser Goicoechea qui va trucar a la policia per demanar ajuda. Una patrulla es va presentar al lloc i, en constatar els fets, va arrestar el responsable de l’agressió masclista. La dona ha presentat denúncia contra Viiperi, aportant un part de lesions, tot i que no va declarar contra el detingut en seu judicial. El ministeri públic no va demanar cap mesura, per tant, el magistrat va acordar llibertat provisional a disposició del jutjat. La causa està oberta per un delicte de lesions de l’article 153 del CP.

Goicoechea compta amb més d’un milió de seguidors a la xarxa social i s’ha convertit en una de les influencers més conegudes del món. Va néixer a Barcelona i té 23 anys. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa